Τεστ κατάταξης Αγγλικών: μην πέσετε στην παγίδα του τεστ κατάταξης!

Θέλετε να ξαναρχίσετε τα Αγγλικά σας, τα οποία έχετε αφήσει εδώ και πολλά χρόνια;

Μην πέσετε στην «παγίδα» του τεστ κατάταξης! Ένα σύντομο γραπτό τεστ κατάταξης πολλαπλής επιλογής δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτε, ειδικά όταν έχετε πολλά χρόνια να κάνετε μαθήματα Αγγλικών. Αν αρχίσετε μαθήματα και γράψετε το ίδιο τεστ μετά από ένα μήνα, είναι σίγουρο ότι θα τα πάτε πολύ καλύτερα.

Αντίθετα, το τεστ κατάταξης μπορεί «να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας», για να σας κατατάξει κάποιος εκεί που εξυπηρετεί αυτόν και όχι εσάς.

Στην Ευρωδιάσταση, σεβόμαστε όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει για να μάθετε την Αγγλική γλώσσα και δεν τις απαξιώνουμε επειδή «δεν έγιναν σε μας». Η κατάταξη του σπουδαστή γίνεται με βάση το προφίλ, το ιστορικό και τις ανάγκες του, και τίποτε από όσα έχετε κάνει στο παρελθόν «δεν πάει χαμένο» εφόσον μπορούμε να το ξαναφέρουμε στη μνήμη σας με ένα καλό «φρεσκάρισμα», στο οποίο είμαστε ειδικοί!

Προφανώς, υπάρχουν και περιπτώσεις σπουδαστών οι οποίοι «δε θυμούνται τίποτε», είτε γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έκαναν για τελευταία φορά μαθήματα Αγγλικών είτε γιατί δεν είχαν αφομοιώσει την προηγούμενη φορά. Δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Αντί να σας υποχρεώνουμε να κάνετε τεστ κατάταξης προκειμένου να σας κατατάξουμε όπου εξυπηρετεί εμάς, στην Ευρωδιάσταση σας προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα Αγγλικών προπαρασκευαστικού χαρακτήρα (περιλαμβάνονται στο κόστος του βασικού προγράμματος Lower ή Proficiency που θα επιλέξετε) προκειμένου να διευκολύνουμε την ένταξη σας στο τμήμα επιλογής σας.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43