Εξετάσεις Lower Michigan (ECCE): Χρήσιμα tips για τους υποψήφιους

Οι εξετάσεις Lower πλησιάζουν! Παραθέτουμε λοιπόν μερικές χρήσιμες συμβουλές για τους υποψηφίους Lower Michigan (ECCE):

1. Το Ακουστικό μέρος της εξέτασης (Listening) και το GVR (Grammar-Vocabulary-Reading) περιλαμβάνουν αποκλειστικά ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής χωρίς αρνητική βαθμολόγηση, οπότε θα πρέπει να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις, ακόμη και στην τύχη.

2. Προσοχή στη σωστή καταχώρηση των απαντήσεων του Listening και του GVR στο ειδικό Φύλλο Απαντήσεων (Answer Sheet). Δε χρειάζεται να πούμε τι θα συμβεί αν καταχωρήσουμε μία απάντηση σε λάθος αριθμό ερώτησης!

3. Η διαχείριση του χρόνου που σας δίνεται είναι πολύ σημαντικό θέμα, τόσο στην Έκθεση (Writing) όσο και στο GVR. Σε ότι αφορά την Έκθεση, προσπαθήστε να «ανασύρετε» από τη μνήμη σας μία παρεμφερή έκθεση που έχετε ήδη γράψει στα πλαίσια της προετοιμασίας σας για το ECCE και αντλήστε από αυτήν ιδέες / επιχειρήματα και λεξιλόγιο.

Στο GVR μην «κολλάτε» σε μία συγκεκριμένη ερώτηση, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Είναι προτιμότερο να επανεξετάσετε τις ερωτήσεις που αφήσατε στο τέλος, αφού έχετε τελειώσει με όλες τις υπόλοιπες. Εναλλακτικά, δώστε μία απάντηση στην τύχη και προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση.

4. Να θυμάστε ότι τόσο στην Προφορική Εξέταση (Speaking) και στην Έκθεση (Writing) δεν εξετάζεται η ποιότητα και η πρωτοτυπία των ιδεών σας, αλλά η δυνατότητά σας να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στην Αγγλική γλώσσα. Μην ξοδέψετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να σκεφτείτε τις καλύτερες ιδέες / τα καλύτερα επιχειρήματα. Δεν είναι αυτό το αντικείμενο τις εξέτασης. Μία Έκθεση που περιλαμβάνει απλοϊκά επιχειρήματα αλλά είναι γραμμένη σε καλά Αγγλικά και σωστά παραγραφοποιημένη προφανώς θα πάρει πολύ υψηλότερη βαθμολογία από μία που περιέχει ενδιαφέροντα επιχειρήματα αλλά είναι γραμμένη σε μέτρια Αγγλικά. Το ίδιο και στα προφορικά.

5. Άλλο «απλοϊκή» Έκθεση και άλλο Έκθεση εκτός θέματος. Όπως προαναφέραμε, τα απλοϊκά επιχειρήματα δεν ενοχλούν το βαθμολογητή εφόσον η Έκθεση είναι γραμμένη σε σωστά Αγγλικά. Μία Έκθεση εκτός θέματος όμως σίγουρα θα χάσει βαθμούς από αυτό και μόνο.

Καλή επιτυχία!

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ισπανικών.

Πιστοποίηση Ισπανικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση: νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών Μαρτίου.
- Προετοιμασία για εξετάσεις DELE B2 ή ΚΠΓ Β2 Νοεμβρίου.
-50% στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία!
- Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 26ετους εμπειρίας και εξέλιξης.
- Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).
- Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.
- Χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες.
- Υποτροφία για 2η ξένη γλώσσα.
Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43